BRIZGANJE PLASTIKE

Brizganje plastike je proizvodni proces za proizvodnju delova ubrizgavanjem materijala u kalup.

Ovo je jedan od glavnih procesa za proizvodnju plastičnih predmeta. To je brz proces koji može da isporuči veliki broj identičnih artikala - od visoko preciznih inženjerskih komponenti do malih potrošnih dobara za jednokratnu upotrebu.

Upotreba ovog procesa je omogućila proširenje granica dizajna u plastici, a takođe je pomogla u zameni konvencionalnih materijala, čime se smanjuje težina krajnjeg proizvoda i pruža ogromna sloboda dizajna.

 

Usluge

 
Ultrazvučno zavarivanje

Ultrazvučno zavarivanje plastike je spajanje reformisanja termoplasta korišćenjem toplote generisane visokofrekventnim mehaničkim kretanjem. To se postiže pretvaranjem električne energije visoke frekvencije u visokofrekventno mehaničko kretanje.

Brizganje plastike

Kao proizvođač plastike na jednom mestu, u mogućnosti smo da proizvedemo široku lepezu plastičnih proizvoda, uključujući plastična kućišta po meri za potrošačku elektroniku, plastične komponente za automobilsku industriju, plastične kontejnere za prehrambene i neprehrambene proizvode.

Sklapanje

Konačna montaža i pakovanje proizvoda. Bilo da proizvodimo gotov proizvod sastavnih delova, takođe možemo da organizujemo pakovanje za pojedinačne artikle, rasuto pakiranje za grupe artikala ili u gotova maloprodajna pakovanja.

SklaDIŠTENJE

Nudimo skladište za velike količine porudžbina kako bismo vam omogućili da uživate u isplativosti dugotrajne proizvodnje uz minimiziranje zahteva za skladišnim prostorom u vašim prostorijama.

 

KONTAKT

tel. +381 60 5767 504

tel. +381 69 8091 901

tel. +381 60 5767 511

 

VIZIT KARTa

Naziv : Krokodil & Company d.o.o.

Adresa : Dečka No.155,  22310 Šimanovci

Zemlja : Srbija, SRB

PIB : 107036503

Matični broj : 20729473

Pišite nam

 
Copyright © 2022 Krokodil & Company doo. All Rights Reserved.